کارما
کارما یکی از موارد با اهمیت در جهان هستی می باشد. بر طبق جهان هستی، با هر دستی بدهید از همان دست پس خواهید گرفت. به زبان ساده تر، اگر شما در جهان هستی کار بد و اعمال ناپسند انجام دادید و یا به فردی بدی کردید، منتظر بمانید تا نتیجه ی اعمال خود را خیلی زود تر از آنچه تصور می کنید ببینید. بر عکس این عمل، اگر در دنیا به دیگران خوبی می کنید، پس نتیجه ی اعمال خود را به زودی به بهترین شکل ممکن خواهید دید. بر اساس تجربیاتی که در اصول و قواعد جذب و کارما به دست آمده، نشان داده شده که برای دست یافتن به همه ی خواسته ها و آرزو ها احتیاج به صبر و تلاش می باشد. بسیاری از افراد بر این باورند که اگر به داشتن چیزی فکر می کنند باید در همان لحظه به آن برسند، در صورتیکه این طور نیست، نتیجه ی افکار مثبت شما برای رسیدن به آرزوهایتان در اثر گذر زمان در زندگی شخصیتان نمایان خواهد شد. در ادامه ی مطالب با ما همراه شوید.
قانون کارما می گوید: هر عملی که انسان ها در طول دوران زندگی خود انجام می دهند با یک عکس العملی روبرو خواهد شد. این قانون جزو قوانین انکار ناپذیر کائنات می باشد که چه بخواهید و چه نخواهید اجرا خواهد شد. بهتر است بدانید بر طبق قوانین کارما، اعمال شما آینده ی شما را تعیین خواهد نمود.
بسیاری از افراد بر این باورند که سرنوشتشان از پیش تعیین شده است و اگر در دنیا دچار مصیبت و گرفتاری شده اند، شانس و تقدیرشان بوده است، در صورتیکه قانون کارما دقیقا این چنین نمی گوید.
قانون کارما می گوید: زندگی به شما فرصت خواهد داد. قانون کارما می گوید: اگر افراد در این دنیا به دیگران و اطرافیان خود خوبی و نیکی کنند، نتیجه ی آن را در زندگی های بعدی خود خواهند دید و بر عکس اگر بدی کنند، نتایج آن را در زندگی بعدی خود خواهند دید. به عبارتی همه ی افرادی که در این دنیا مصیبت و مشکلات زیادی برایشان اتفاق می افتد، به علت بدی هایی بوده است که در زندگی گذشته داشته اند و یا در زندگی قبلی داشتند. بر عکس، اگر افراد در این دنیا به موفقیت و آرزو های خوبی رسیدند، نتیجه ی زندگی خوب و نیکی پیشین آن ها با دیگران بوده که حالا نتایج آن را در این دنیا به شکل خوب یا بد می بینند. (قانون کارما)
در بعضی از فرهنگ ها، کارمای هر فردی نتیجه ی اعمال فرد در گذشته بوده و با گذشت زمان نتیجه ی خوب یا بد خود را به همان صورت خواهد دید. در بعضی از فرهنگ ها،همه ی افرادی که دچار بیماری و گرفتاری بزرگ در زندگی خود می شوند را ناشی از کارما می دانند.
از آن جا که در زندگی، هر فرد ممکن است دچار مشکلات و مصیبت فراوانی مانند مرگ و میر شود، لذا نمی توان نتیجه ی این مصیبت و گرفتاری را به اعمال افرادی که خوبی یا بدی کردند نسبت داد. چون به هر حال در زندگی افرادی که در دنیا اعمال خوب یا بد انجام دادند بلاخره روزی مصیبتی مانند فوت عزیزان اتفاق خواهد افتاد. برداشت این موارد که دنیا نظام جزا و پاداش است و بر اساس فرهنگ غرب بعضی از افراد که دچار بیماری و گرفتاری بزرگ می شوند، به علت کارمای ناشی از آن هاست. با توجه به دلایل توضیح داده شده ی بالا، یک برداشت و گناه بزرگ جوانب غربی محسوب خواهد شد.
کارما در فرهنگ های مختلف توضیحات و نگرش های متفاوتی شده است، تا جایی که در اصول و قواعد جذب کائنات درباره ی کارما به این صورت می گوید:
هنگامی که افراد کار خوب و موثری انجام می دهند، دنبال نوعی احساس بی نظیر در خود می گردند که این حس خوب شرایط بی نظیر و خوب و اثر گذاری را به وجود می آورد، به طوری که همان احساس را مجدد تجربه خواهید نمود.
قانون فروتنی در کارما چیست؟
در بحث قانون فروتنی در کارما باید بگوییم که: باید ریشه ی اصلی مشکل در درون فرد به هر صورت که وجود دارد شناسایی و برای رفع آن به طور جدی اقدام شود، در غیر اینصورت تکرار اخلاق فرد سبب بروز مشکلات بسیار جدی و حاد تر خواهد شد.
مثال: فردی در اقوام یا دوست و آشنای شما وجود دارد که شما با دیدن آن از درون رنج می برید و از این فرد نفرت دارید یا نمی خواهید او را حتی یک لحظه ملاقات نمایید، ممکن است پیش شما این فرد دشمنی بزرگ تلقی شود. قانون فروتنی کارما می گوید: حس خودخواهی عجیبی درون شماست که باید برای رفع آن هر لحظه اقدام کنید و گرنه دچار مشکلات جدی خواهید شد. بهتر است مشکل اصلی را داخل خود ببینید، نه دیگران.
قانون تعالی در کارما
اما درباره ی قانون تعالی در کارما به این صورت خواهیم گفت که اگر می خواهید روح تان به درجه ی بالای تعالی برسد، درون خویش را به مطلوب ترین شکل ممکن تقویت نمایید. بهتر است خود را تغییر دهید تا به درجه ی بالای تعالی برسید و به اطراف و دیگران کاری نداشته باشید. شما وقتی که قلبتان قوی و با انرژی باشد، آماده ی رسیدن به کمال و درجه ی والای تعالی خواهد بود.
جمع بندی
کارما، روابط بین اعمال شما و تقدیر شما را بیان می نماید. کارما، قانون علت و معلول را توضیح خواهد داد. افرادی که به قانون کارما معتقد هستند، بر این باورند که در این دنیا نتایج اعمال خود را خواهند دید. بعضی ها بر این باورند که اگر فردی مرتکب ظلم و گناهی بر دیگری می شود، نتیجه ی عمل خود را در همین دنیای کنونی خواهد دید و بر عکس و حتی کارمای اعمال او به نسل یا نسل های بعد از او منتقل خواهد شد. در هر صورت با توجه به موارد بیان شده نقطه نظر درباره ی کارما در ادیان، مختلف متفاوت خواهد بود. همه ی انسان هایی که قانون کارما را قبول دارند بر این باورند که با استفاده از این قانون و کار هایی که انجام داده می شود، می توانند آینده را تشخیص دهند. (قانون کارما مانند قانون بازی بومرنگ هاست).
دیدگاهتان را بنویسید